Pojem reflexe v díle Ladislava Hejdánka - Starý, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá tématem "Pojem reflexe v díle Ladislava Hejdánka". První část je věnována základním charakteristikám pravé události. V druhé části je popsán vztah mezi subjektem a pravou událostí. Pojem člověka vzniká na základě pojetí tohoto vztahu. Třetí část je nazvána "Člověk a reflexe" a vysvětluje pojetí reflexe a lidských předpokladů k reflexi. Poslední část se zabývá procesem reflexe a rozebírá části reflexe.
Concept of Reflection in the Work of Ladislav Hejdánek
Keywords: reflexe; člověk; subjekt; pravá událost; budoucnost; pravda; reflection; man; subject; real happening; future; true