Činnost Městské policie Pardubice - Krahulec, Josef (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá popisem hlavních činností Městské policie Pardubice a jejími výsledky. Praktická část je věnována Pultu centralizované ochrany (PCO) a výsledkům průzkumu veřejného mínění.
The activities of the Municipal Police of Pardubice
Keywords: Městská policie Pardubice; strážníci; Policie ČR; bezpečnost; preventivní programy; Municipal Police of Pardubice; policeman; Police of the Czech Republic; security; prevention plans