Jaký plný text vložit do OBD - Prochásková, Iva; Munzarová, Marcela (STEF92 Technology Ltd., 2016)
Je třeba uložit plný text fe formě postprint, aby mohl být zveřejněn
How to manage the fulltext
Keywords: Jaký; plný; text; vložit; OBD; How; manage; the; fulltext