Tarifní politika ČD v přepravě osob na železnici - Rell, Pavel (Univerzita Pardubice, 2003)
Analýza současné politiky ČD v přepravě osob na železnici, strategie a rozvoj v dané oblasti.
Tariff policy of Czech railway in passenger transport on railway
Keywords: České dráhy; Strategie; tarify; kvalita služeb