Hospodaření s nákladním vozem - technologie odesílání prázdných nákladních vozů, výhled - Tomšík, Boleslav (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá hospodařením s nákladními železničními vozy. Rozebírá technologii odesílání prázdných náladních vozů i úroveň informačních toků. Součástí práce je návrh řešení této problematiky pomocí výpočetní techniky.
Keywords: železniční doprava; nákladní vozidla; hospodaření; informační soustava v dopravě