Analýza managementu obce s rozšířenou působností Lovosice - Černý, Petr (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou managementu jako celku a managementu ve veřejné správě. V druhé části je popsán management konkrétního městského úřadu.
Analysis of the management of municipality with expanded sphere of operation Lovosice
Keywords: Management; Analýza; hospodaření; obce; Lovosice; veřejná správa