Hodnocení vybraných investičních projektů společnosti ASSA ABLOY Rychnov, s.r.o. - Vocelková, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá hodnocením vybraných investičních projektů společnosti ASSA ABLOY Rychnov, s.r.o. Popisuje teoreticky nákladové, statické a dynamické metody hodnocení investic. Aplikace je zaměřena na hodnocení vybraných investičních projektů uvedenými metodami. Závěr práce je věnován zhodnocení efektivnosti vybraných investičních projektů.
Ranking of select capital projects of the company ASSA ABLOY Rychnov, s.r.o.
Keywords: investice; nákladové metody; statické metody; dynamické metody; vyhodnocení investic; ASSA ABLOY Rychnov; ivestment; cost method; static methods; dynamic methods; evaluation of investment