Environmentální účetnictví v a.s. Kaučuk Kralupy nad Vltavou - Prajslerová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2002)
Diplomová práce je věnována tématu environmentálního účetnictví v akciové společnosti Kaučuk, Kralupy nad Vltavou.
Environmental accounting in a.s. Kaučuk, Kralupy nad Vltavou
Keywords: podniky; environmentální účetnictví; environmentální náklady; materiálové bilance; Kaučuk Kralupy nad Vltavou, a.s.