Analýza trhu distribuce reklamních letáků v ČR - Eisenhammerová, Monika (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zaměřuje na zhodnocení trhu neadresné distribuce reklamních letáků v České republice. Cílem je pomocí analýzy nastínit stav na trhu a nalézt jeho slabá místa. V závěru na základě vyhodnocení rozboru trhu provést návrh vhodných opatření a posoudit jejich dopad na situaci na trhu.
Analysis of market distribution of advertising leaflets in the Czech Republic
Keywords: post; unaddressed distribution; advertising leaflets; distributors; pošta; neadresná distribuce; reklamní letáky; distributoři