Srovnání železničních dopravců působících na trhu v ČR - Gomola, Milan (Univerzita Pardubice, 2006)
Představení několika železničních dopravců působících v ČR a jejich srovnání.
Comparing the railway operators working in the czech market
Keywords: železniční doprava; dopravci; legislativa; dopravní trh