Analýza ekonomických výsledků ordinace ambulantního specialisty - Štorková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá definicí základních prvků zdravotní politiky, vývojem zdravotnictví v České republice v letech 1945-1989, soukromým zdravotnictvím - právní úpravou, vývojem struktury a financování. Popisuje ekonomickou situaci konkrétní ordinace v jednotlivých letech období 1993-2000.
Analysis of the economical results of the specialist's private surgery
Keywords: Zdravotnictví; zdravotnická zařízení; soukromé podnikání; financování; Ekonomika