Posouzení přínosů z provozování nové příměstské jednotky na ČD,a.s. v DKV Praha - Dědeček, Bohuslav (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce porovnává provozování starší a moderní příměstské jednotky z hlediska nákladů a spolehlivosti.
Analysis of benefits comming out of new model of suburban train operation on ČD, a.s. DKV Praha
Keywords: příměstská doprava; Náklady; jednotky; České dráhy