Vývoj a perspektivy uplatnění autonomních vozidel v silničním provozu - Novotná, Daniela (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zaměřuje na problematiku zavádění autonomních vozidel z pohledu jejich provozu na pozemních komunikacích, zejména právní, etické, technické a technologické aspekty.
Development and perspectives of autonomous vehicles in road traffic
Keywords: vozidla; autonomní vozidla; systém; úrovně autonomie; vehicles; autonomous vehicles; system; levels of autonomy