Analýza investičních produktů - Jägermannová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem bakalářské práce je představit investiční produkty České spořitelny, analyzovat je a následně porovnat vzájemně i vůči konkurenci na českém trhu. Nejprve se práce zabývá teoretickou charakteristikou společnosti a zkoumaných investičních produktů, které vybraná společnost nabízí. Další část je věnována představení vybraných fondů včetně komparace, která je obsahem praktické části této práce. Závěrem jsou porovnány investiční produkty České spořitelny s produkty stejného typu dvou dalších konkurenčních bank Komerční banky a ČSOB. Součástí práce je i doporučení pro investory na základě provedené komparace.
Analysis of investment products
Keywords: investice; fondy; komparace; portfolio; investment; funds; comparison; portfolio