Postoj studentů Domova mládeže k zájmovým aktivitám - Jarosz, Filip (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je věnována postojům dětí, ubytovaných v domovech mládeže, k jejich volnočasovým aktivitám. Teoretická část se zabývá pojmem volný čas, strukturou postojů a zájmů z psychologického hlediska a charakterizuje domov mládeže jako instituci. V praktické části zkoumá pomocí kvantitativní metody volnočasové aktivity žáků ubytovaných v Domově mládeže a školní jídelně Pardubice.
Attitude dormitory students for leisure activities
Keywords: volný čas; zájmy; postoje; Domov mládeže a školní jídelna Pardubice; a leisure time; interests; attitudes; Dormitory and canteen Pardubice