Regionální kultura - Richterová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1994)
Práce je orientovaná na současnou situaci kulturního života v regionu Pardubice. Zmiňuje se o transformaci kulturních zařízení v nových ekonomických podmínkách a snaží se nastínit stav místní kultury v obcích Pardubicka, naznačuje hlavní problémy na úseku kultury.
Keywords: regionální kultura; obce; Region Pardubice