Vliv osobních vztahů na media relations - Šedajová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se zabývá problematikou vlivu osobních vztahů v oblasti media relations. Charakterizuje tuto oblast a zařazuje ji do širší oblasti public relations. Zabývá se dosavadními výzkumy věnovanými vztahu mezi oblastí public relations a médii. Věnuje se problému nastolování témat ze strany public relations, ale také mechanizmům přijetí zpráv ze strany redaktory, a problému vytváření masmediální reality. Zkoumá otázku významu osobních vztahů v práci novináře a pracovníka public relations.
The influence of human relations in media relations
Keywords: Media; Media relations; Public relations; relations; Média; Media relations; Public relations; Human relations