Online strategie vybrané e-commerce platformy - Kmoch, Dominik (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na implementaci strategie webové analytiky a analýzu dat pro vybranou e-commerce platformu. Teoretická východiska vymezují základní pojmy online marketingu a webové analytiky, s důrazem na Google Analytics 4 a právní aspekty sběru dat. Implementační část popisuje měřicí systém a analytická část přináší vyhodnocení dat za šestiměsíční období, která odhalila nevyužitý potenciál organického vyhledávání. Na základě těchto zjištění jsou formulována konkrétní doporučení pro optimalizaci online strategie včetně realokace rozpočtu a obsahových úprav.
Online strategy of the selected e-commerce platform
Keywords: e-commerce; Google Analytics 4; online marketing; SEO; webová analytika; e-commerce; Google Analytics 4; online marketing; SEO; web analytics