Návrh komunikační strategie pro zvolený podnik - Ročárková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce se zabývá marketingovou komunikační strategií firmy Energotherm Praha s.r.o. Cílem je navrhnout komunikační strategii na základě stávající komunikační strategie firmy, komunikace konkurence a zákaznického chování cílového segmentu na trhu. První část definuje odborné problematiky, druhá popisuje stávající komunikační strategii, zákaznické chování a konkurenci. V závěru jsou uvedena doporučení pro tvorbu nové komunikační strategie.
Proposal for a communication strategy of the chosen company
Keywords: marketing; komunikační strategie; komunikační mix; zákaznické chování; tepelná čerpadla; marketing; communication strategy; communication mix; customer behavior; heating pumps