Dokumentace restaurátorského zásahu na soše putto z balustrády zahradního průčelí zámku v Bečvárech - Čepelka, Josef (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce, která obsahuje veškeré náležitosti restaurátorské dokumentace, podává zprávu z průběhu restaurování jedné z pískovcových soch putto od I. F. Platzera. Jedná se o ztvárnění drobné nahé okřídlené postavy dítěte. Ta je součástí barokní architektonické dekorace z balustrády zámeckého schodiště v Bečvárech.
Keywords: restaurátorské dokumentace; restaurování; sochy; putto; pískovce; baroko; Platzer, Ignác František; průzkumy; technologie