Role samosprávy při tvorbě image (obrazu) města - Rončková, Hana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována vlivu samosprávy při tvotbě image města. Zabývá se nejdříve základními pojmy jako je obec, město, image, veřejná správa. Dále historií, současností image města a vývojem samosprávy. Poslední kapitola teoretické části je věnována požadavkům na image a tvorbu image. Empirická část bakalářské práce je zaměřena na město Děčín.
The role of local government in the process of making an image of the city
Keywords: Image; města; samospráva; Děčín; dotazníky; cities; Local government; Questionnaires