Návrh organizace parkování pro sídliště Dukla a Višňovka v Pardubicích - Koblížek, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci provádí analýzu současného stavu odstavných a parkovacích ploch. Navrhuje optimalizaci odstavných a parkovacíhc ploch. Ekonomicky a provozně hodnotí navržené změny.
Design of parking organization for quarters Dukla and Višňovka in Pardubice
Keywords: Doprava; Pardubice; sídliště; parkoviště; Optimalizace