Marketingová komunikace na Internetu mezi výrobcem a koncovým zákazníkem - Tomáš, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá internetovou marketingovou komunikací výrobce, která je orientovaná na koncového zákazníka. Nejdříve definuje pojem Internet a jeho stručnou historii. První část se dále věnuje internetovému marketingu, ve kterém je podrobně rozebírán marketingový mix. Druhá část práce se věnuje komunikačnímu mixu v internetovém prostředí, konkrétně cílům marketingové komunikace a internetovým komunikačním prostředkům, mezi které patří reklama, podpora prodeje a PR.
Marketing communication on the Internet between the manufacturer and the end customer
Keywords: Internet; internetový marketing; marketingový mix; komunikace; reklama; Internet; internet marketing; marketing mix; communication; advertising