Analýza systémů přepravy a skladování paliva na mezinárodním regionálním letišti - Schwär, Vladislav (Univerzita Pardubice, 2024)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá analýzou systémů přepravy a skladování paliva na mezinárodním regionálním letišti v Pardubicích. Je rozdělena na část teoretickou, popisující příslušné normy a standardy, a část praktickou, v rámci které byl proveden hloubkový rozhovor a následná analýza. Na základě vyhodnocení praktické část poté byly vytvořeny modelové situace a možná řešení problematických aspektů. Výsledný text tedy přináší možnost praktického uplatnění dosažených výsledků a učiněných závěrů.
Analysis of fuel transportation and storage systems at the international regional airport
Keywords: letiště; palivo; transport; skladování; Pardubice; rozhovory; analýza; airport; fuel; transport; storage; Pardubice; interview; analysis