Přeložka silnice II/192 - Úborsko - Beneš, Jan (Univerzita Pardubice, 2009)
Projektová dokumentace ve stupni DSP (dokumentace pro stavební povolení). Zpracovává přeložku silnice II/192 u obce Úborsko. Důvodem přeložky jsou nevhodné směrové poměry a havarijní stav stávajícího mostu.
Relaying road II/192 - Úborsko
Keywords: Úborsko; přeložka; dopravní komunikace; Most; relaying; Road