Program pro výuku a testování základů výrokové a predikátové logiky - Michek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou výrokové a predikátové logiky. První část práce by měla čtenáře seznámit s významem této části matematiky a s jejími základními pojmy. Druhá část práce se věnuje architektuře výukového pro-gramu, který obsahuje kromě samotné teorie také test a který bude sloužit studentům pro domácí opakování znalostí výrokové a predikátové logiky.
A program for education and testing the basics of propositional and predicate logic
Keywords: propositional logic; predicate logic; Programming Languages; education programs; výroková logika; predikátová logika; Programovací jazyky; výukové programy