Účetní a fakturovací software - Marek, Vratislav (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se věnuje realizaci fakturačního a účetního programu určeného pro drobné živnostníky. V práci je popsáno využití jazyka Java s důrazem na serializaci, vlákna a využití kolekcí, technologii XML a možnost tisku pomocí knihovny Java Print. V praktické části je realizováno jednoduché účetnictví včetně tvorby faktur. Aplikace navíc umožňuje tisk smlouvy o dílo, vedení deníku živnostníka a knihy jízd.
Accounting and billing software
Keywords: Java; ekonomický software; živnostníci; Serializable; XML; DOM; PrinterJob; Runnable; Java; economic software; tradesmen