Úloha tazatele v marketingovém výzkumu společnosti NFO AISA - Židová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce je zaměřena na tazatele a jeho úlohu v marketingovém výzkumu společnosti NFO AISA. V rámci této práce jsou uvedeny i návrhy a doporučení na zlepšení práce tazatele.
The role of the questioner in the process of market research in the NFO AISA company
Keywords: Marketingový výzkum; metody výzkumu; dotazování; dotazníkové šetření