Monetární politika a ekonomický růst - Petr, Hynek (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci popisuje principy měnové politiky a její vliv na ekonomický růst. Analyzuje vývoj měnové politky v Česku v letech 1993-1998 v souvislosti s vývojem HDP.
Monetary policy and economic growth
Keywords: Česká národní banka; ekonomický růst; monetární politika; produkty