WWW aplikace pro správu třídního fondu - Svoboda, Roman (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se v teoretické části zabývá rozborem možností zabezpečení dat uložených v databázích před neoprávněnými přístupy prostřednictví internetu včetně problematiky SQL Injection. Praktická část popisuje vytvořenou www aplikaci pro kompletní správu třídního peněžního fondu vhodného pro většinu škol v České republice. Aplikace byla vytvořena za využití technologií: HTML, PHP, CSS, JavaScript a databázového serveru MySQL.
WWW application for administration of class monetary fund
Keywords: třídní fond; MySQL; PHP; SQL Injection; zabezpečení; class fund; security