Stereotaktická radioterapie ve Fakultní nemocnici Hradec Králové - Dobiášová, Jana (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá stereotaktickou radioterapií. Teoretická část se zabývá základními principy. Praktická část se zabývá výzkumem koplanárních a nekoplanárních kyvů a stereotaktické radioterapii ve Fakultní nemocnici Hradec Králové.
Stereotactic radiotherapy in University Hospital Hradec Králové
Keywords: stereotaktická radioterapie; nádory; koplanární kyvy; nekoplanární kyvy; stereotactic radiotherapy; tumor; coplanar planning; noncoplanar planning