Režimová opatření u rizikových povolání - Málková, Magdaléna (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce pojednává o problematice stravovacích návyků u rizikových povolání. Skládá se ze dvou částí- teoretické a praktické. V teoretické části je popsána anatomie zažívacího traktu, stravovací návyky nyní a dříve, správné stravování, nemoci spojené se stresem, výživová pyramida.
Regime arrangements in high-risk occupations
Keywords: stravování; stres; nemoci; eating; stress; diseases associated with poor diet