Analýza nabídky cestovních kanceláří - Lukes, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou stávající nabídky cestovních kanceláří v České republice. Analýza provedená v této práci probíhala podle kritérií, která byla vybrána na základě faktorů ovlivňujících spokojenost zákazníků cestovních kanceláří. V bakalářské práci jsou tato kritéria zhodnocena a je také věnována pozornost návrhům na možné zlepšení služeb cestovních kanceláří.
Analysis of travel agencies supply
Keywords: cestovní ruch; cestovní kanceláře; touroperátoři; zájezdy; tourism; travel agency; tour operator; trip