Logistický audit ve společnosti TGH RENOVA s. r. o. - Janušová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zaměřuje na problematiku logistického auditu. Logistický audit je prováděn v podmínkách společnosti TGH RENOVA, s. r. o., na základě teoretických východisek. Práce se soustřeďuje na zjištění stavu úrovně logistiky, jejího vyhodnocení a na návrh opatření, která povedou k jejímu zlepšení.
Logistic audit in the company TGH RENOVA Ltd.
Keywords: logistické činnosti; logistické audity; logistické cíle; logistický management; zásobování; logistic activities; logistic audits; logistic aims; logistic management; supplies