Hodnocení investice dopravního podniku v rámci investování do obnovy vozidel - Berka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce je věnována investicím a hodnocení efektivnosti investičních projektů. V práci je hodnocen konkrétní investiční projekt. Je zde také uvedena další možnost rozšíření investice.
Assessing of transport company investment within the investment of vehicles renovation
Keywords: investice; projekt; hodnocení; efektivnost; investment; project; reviews; efficiency