Uplatnění procesního managementu na Českých drahách - Jandl, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá hledáním nových možností pro uplatnění procesního managementu na ČD.
Apply process management on Czech railways
Keywords: železniční doprava; České dráhy; řízení podniku