Analýza produktivity práce ve vybraném podniku - Hejduková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2018)
Předkládaná bakalářská práce hodnotí úroveň produktivity práce vztaženou na pracovníka, jednotku času a mezd v letech 2011-2016 ve společnosti ARKOV, spol. s r. o. V práci jsou použity k hodnocení určité výpočetní metody. Součástí práce je zhodnocení úrovně produktivity práce a navržení cesty pro její zvyšování ve sledovaném podniku.
The Labor Productivity Analysis of a Selected Enterprise
Keywords: produktivita práce; odměňování zaměstnanců; hodnocení produktivity práce; analýza; ARKOV, spol. s r. o.; labour productivity; remuneration of employees; evaluation of labour productivity; analysis; ARKOV, spol. s r. o.