Využití RFID technologie pro měření kvality zpracování mezinárodních zásilek - Beránková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na využití a instalaci RFID technologie v poštovním sektoru jejím fungováním a možnostmi využití i v jiných sektorech, jako je zdravotnictví, letectví atd.. Dále práce obsahuje rozbor systémů UNEX, STROBE, GMS (globální monitorovací systém) a systému Interconnect (eCIP), ve kterých je Česká pošta, s. p. zapojena. A dále práce obsahuje kalkulace instalací RFID bran v rámci systému STROBE.
Utilization of RFID technology for measuring the quality of the processing of international consignment
Keywords: RFID; Česká pošta, s. p.; mezinárodní provoz; STROBE; RFID; Czech post, s. p.; international operations; STROBE