Návrh a implementace systému pro efektivní plánování nákladní přepravy (web API, Databáze, Mobilní aplikace) - Holešínský, Jan (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací systému pro efektivní plánování nákladní přepravy. Mezi stěžejní části práce se řadí web API, databáze a mobilní aplikace. V první části práce jsou popsány současné trendy v oblasti nákladní přepravy. V následujících částech je práce zaměřena na konkrétní návrh a implementaci softwarového systému na podporu plánováni nákladní přepravy s využitím platformy .NET.
Design and implementation of a system for the effective planning of the freight transport(Web API, database, mobile applications)
Keywords: .NET; C#; doprava; API; .NET; C#; transport; API