Marketing na sociální síti a jeho účinnost - Sýkora, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce slouží jako popis používaných sociálních sítí, marketingu na sociálních sítích a obecných forem měření výkonnosti marketingu na sociálních sítích. Dále se práce zaměřuje na případovou studii marketingové strategie na sociální síti Facebook.
Marketing on social network and its effectiveness
Keywords: Facebook; marketing; sociální sítě; metriky; případové studie; social sites; metrics; case studies