Implementace projektu s využitím mapy PMR - Novák, Michal (Univerzita Pardubice, 2018)
Předmětem diplomové práce je analýza projektového řízení ve firmě Kautex před a po uvedení nové projektové mapy. Pomocí odborné literatury jsou definovány teoreticko-metodologické přístupy a východiska s cílem navrhnout opatření k optimálnímu procesu řízení projektu ve firmě. V analýze projektu je původní a nová projektová mapa zkoumána z pohledu metodiky projektového řízení a z hlediska propojení činností s organizační strukturou společ-nosti. Na základě analýzy je provedeno srovnání obou projektových map spolu se seznamem silných a slabých stránek. Následně jsou poskytnuty návrhy a doporučení pro každou projektovou mapu spolu s určením priority. V oblasti doporučení jsou zahrnuta hlediska komunikace, rizika, zdroje a organizační struktura firmy.
Using the PMR map for project implementation
Keywords: projektové řízení; projektová mapa; reinženýring; rizika projektu; organizační struktura; automobilový průmysl; project management; project roadmap; reengineering; project risks; organizational structure; automotive industry