Marketing pedagogického centra Pardubice - Řezníčková, Šárka (Univerzita Pardubice, 2004)
Diplomová práce obsahuje ucelenou analýzu marketingu Pedagogického centra Pardubice podle "7P". Je v ní charakterizován veřejný sektor a marketing veřejného sektoru a představen management organizace. Dále je rozebrán marketingový mix, vytvořena SWOT analýza a uvedeny způsoby financování organizace.
Marketing of pedagogy centre Pardubice
Keywords: veřejný sektor; Marketing; Marketingový mix; Neziskové organizace; fundraising; Vzdělávání