Úvěrový proces - Tvrdíková, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářské práce je zaměřena na úvěrový proces. První část práce je zaměřena na stručný popis teoretických aspektů úvěru, konkrétně jeho podstatu, funkci a třídění úvěrů. Druhá část práce je věnována samotnému úvěrovému procesu. Pozornost je zaměřena na analýzu úvěrových rizik, jejich zajištění a na monitorování úvěrového vztahu dle pravidel České spořitelny, a.s.. V praktické části bakalářské práce je uveden příklad zpracování úvěrového návrhu.
The credit process
Keywords: úvěrové procesy; bankovní úvěry; klienti; bonita; finanční analýzy; credit processes; bank credits; clients; financial analyses