Vliv dodavatelsko-odběratelských vztahů podniku na jeho konkurenceschopnost - Málková, Klára (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se v obecné rovině zabývá dodavatelsko-odběratelskými vztahy podniku a zkoumá jejich vliv na konkurenceschopnost podniku. V konkrétní rovině práce analyzuje vnější a vnitřní prostředí vybraného podniku a na základě této analýzy hodnotí zapojení tohoto podniku do dodavatelsko-odběratelských vztahů. Součástí bakalářské práce je návrh opatření na zvýšení konkurenceschopnosti podniku.
Influence of the Customer-supplier Relations on the Company Competitiveness
Keywords: odběratelé; dodavatelé; konkurenceschopnost; podniky; strategie; customers; suppliers; competitiveness; companies; strategies