Tvorba modulu Statistiky pro organizační systém 1CLICK - Koláčný, Jakub (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce pojednává o hromadném zpracování dat a možnostech, jak tato data upravovat do manažersky zajímavých statistických výstupů umožňujících zvyšování efektivity práce jednotlivců i týmů ve firmách či společnostech. Hlavním cílem této práce je analýza, návrh a implementace reportního statistického modulu pro systém 1CLICK za použití programovacích jazyků Java a JavaScript. Nedílnou součástí diplomové práce je přehled vybraných druhů podnikových systémů a popis jejich elementárních principů a jejich využití v rámci systému 1CLICK.
Creation of module Statistics for organizational system 1CLICK
Keywords: 1CLICK; podnikové systémy; zpracování dat; statistiky; report; modul; Java; JavaScript; 1CLICK; business software; processing data; statistics; report; module; Java; JavaScript