Informační zdroje oboru polygrafie - Mudřík, Štěpán (Univerzita Pardubice, 2005)
Pomoci dostupných informačních zdrojů byla vypracována analýza polygafických institucí, vydavatelství a časopisů vydávaných pro polygrafický průmysl.
Information resource enclosure graphic arts
Keywords: informační zdroje; polygrafický průmysl; databázové systémy; informační služby