Prevence drogové závislosti u středoškolské mládeže - Zajíčková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou drogové závislosti a prevence u středoškolské mládeže.
Prevention of drug dependence in high school students
Keywords: drogová závislost; prevence; střední školy