Úroveň znalostí studentů středních škol o problematice AIDS a HIV pozitivity - Štenclová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce pojednává o informovanosti studentů středních škol o problematice AIDS a HIV pozitivity. Práce je dělena do dvou zálkadních částí, teoretická a praktická část. Teoretická část obsahuje informace o onemocnění AIDS, jeho původu, projevech, způsobech přenosu, možnostech diagnostiky, možnostech dnešní léčby a prevence. Praktická část zhodnocuje odpovědi dotazovaných studentů a vzájemně je porovnává. Jsou zde uvedeny tabulky a grafy ke kterým je připojeno slovní vyhodnocení otázky.
Level of knowledges high schoolers about AIDS and HIV positivity dilemma
Keywords: AIDS; HIV; HIV pozitivita; prevence; sexuálně přenosné nemoci; AIDS; HIV; HIV positivity; prevention; sexually transmission diseases