Informační systém pro sportovní oddíl stolních tenistů TJ Jiskra Králíky - Lohynský, Milan (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce je zaměřena na vývoj webové aplikace pro oddíl stolního tenisu TJ Jiskra Králíky. Skládá se z teoretické a praktické části. Výsledkem teoretické části práce je komplexní analýza systémů pro správu obsahu. V praktické části je popsán návrh a implementace webové aplikace, která slouží jako informační portál pro hráče v oddílu a pro veřejnost.
Information system for table tenis sports club TJ Jiskra Králíky
Keywords: CMS; content management system; webové aplikace; systémy; databáze; MySQL; TJ Jiskra Králíky; web application; systems; databases