Finanační analýza firmy TMS - Holice a.s. - Kašparová, Eva (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci hodnotí finanční situaci společnosti TMS - Holice a.s. v letech 1995-2000 n azákladě poměrových ukazatelů.
The Financial analysis of the company TMS - Holice a.s.
Keywords: Ekonomika; podniky; Finanční analýza; rentabilita; likvidita